torsdag 29. august 2013

Sommer og sånn...

I sommer har eg vore en del ute på tur, jobba en del, og flytta då det vart samlivsbrudd. No begynde eg i ny jobb på mandag, so no blir det roligare.

Fyst ute i Juni var turen til Edinburgh med ei god venninne. Dette bildet er tatt frå Arthur's Seat, Ei høgde som ligge i sjølve byen.


I Juli var eg på tur til Tunisia, både som ferietur og Star Wars-tur!
So en aldri so liten tur i Huldreheimen med mamma, pappa, tante og onkel! Eg tok toget til Lillehammer. Der vart eg plukka opp av gjengen, før vi kjørte til Liomseter som ligge i Gausdal Vestfjell. Der gikk vi hytte til hytte fra Liomseter til Haldorsbu ogso vidare til Storkvelbu ogso tilbake til Liomseter. Ein flott tur, og vi var heldig med været!

Stjernesildre
Kordan skille Ingenmannsland 1 fra Ingenmannsland 2

Deretter var eg heime ei lita veke. Då var eg og mamma på Hakallagarden! (www.hakalle.no) Der var det alt frå Alpakka og geiter til kaniner, høner og Woolly cow, eller Skotsk Høglandsfe som det heite på norsk. Ta med deg ongen og ta turen, dei har ope kvar søndag :-)Innimellom dette vart det flytting og styr. Eg bur no i eit kollektiv på Majorstua, og trives med det:-) Gleda meg til å begynde i ny jobb som butikksjef i garnbutikken på Storo Storsenter :-)

Denne lisje vennen broderte eg på toget og i venterommet i Stryn.... Eg fekk den med i eit blad som eg kjøpte på Lillehammer. Bladet heite Mollie Makes, og ditte var den Britiske versjonen. Eg har tidligare skreve at det har komt ut på Norsk :-)

Sunniva

6 kommentarer:

 1. Nydelege bilder, og takk for fin tur i Huldreheimen. Eg har ikkje høyrt noko om Via Ferrata i Loen, det var vel spektangulert kan eg tenke meg. Nydeleg lite broderi, det hadde vore fint i ei toalettveske f.eks. Har beundra kor mykje fint du har laga, eg er imponert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjol takk for turen, var kjempekjekt! Eg glomde aa poste bilder fraa Via Ferrata ser eg... Faar ta det i neste innleggg:-) Tenkte aa lage noko slikt til ei jente paa 7 aar til jul :-) Blir nok ein liten portomani. Kjekt aa hoyre tanta, tusen takk! :-)

   Slett
 2. Kjekt du liker både pus og strikk, jeg er nok mest glad i pus, men strikk kommer høyt på lista det og. Heldig du er som skal jobbe der, vi var der i vår i forbindelse med strikketreff i Oslo, du hendelse for en kjekk butikk! Endorfinene strømmet fritt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg og er nok mest glad i pusar, faar liksom litt meir respons der :-) Ja, eg er kjempeheldig! Gleda meg til aa begynde paa mandag. Farlig arbeidssted for lommeboka!

   Slett
 3. Så mange flotte turer du har vært på i sommer!
  Ønsker deg lykke til som butikksjef i garnbutikken, spennende:)

  Mange takk for kommentar på bloggen min. Det er veldig spennende
  med plantefarging, det blir nok flere forsøk etter hver.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vart en del i år :-) Tusen takk, hittil går det bra!

   Ja, og plantane er jo so tilgjengelig, berre det er sesong :-)

   Slett