søndag 1. februar 2015

Acne-genser i pus nr 2!

Eg har tidligare skreve om Acne-genseren som eg strikka i Pus. Den var litt liten, so eg strikka en til i større størrelse. No er den endelig ferdig, og fargane er litt annerledes i plasseringa. Grunnen for at halsen er kvit er at eg gjekk tom for garn. I tillegg var armane litt korte, so når eg var ferdig med resten tok eg opp vrangborda og strikka på ei stripe med kvitt på begge.

Legg merke til smilet ;-) Veldig fornøyd!

En litt lang og god genser for dagane då klesvalg ikkje blir heilt prioritert :-) Ogso er det litt lettare no når kjæresten kan ta bilder for meg :-)

Fint sammenbretta :-)

Oppskrift: Dale hefte 286 nr 1
Garn: Pus frå Du store alpakka
Pinnne: 8mm og 9mm


I gang med enda en ufo, på pinne 2,5!
No er eg i gang med siste UFOen eg har med til Volda, på pinne 2,5! Helde på med avslutninga no, so du skal sjå at den og kjem på bloggen. Snart.

Sunniva

2 kommentarer:

  1. Acne-genseren strikkes vel egentlig med pinne nr.5, og pusgarnet er vel egentlig p:9. Hvilke pinnestørrelse brukte du ? Ser så fin og god ut!

    SvarSlett
    Svar
    1. Som du ser i innlegget som er linka til har eg brukt ei oppskrift frå Dale der pinnane er tjukkare, sånn at det går fortare å strikke :-) Der står også pinnane som eg brukte og kor man kan få tak i oppskrifta, det vil seie heftenummer i Dale. Den er kjempegod å bruke, en favoritt!

      Slett